JalostuseläimetTilan toimintamme eteenpäin viemiseksi ja kehittämiseksi pyrimme lisäämään jalostuseläinmyyntiämme. Siitossonneja tarvitseville pyrimme tarjoamaan hyviä vaihtoehtoja meillä kotona kasvavista eläimistä. Vaikka aina syksyisin osa puolivuotiaista sonnivasikoistamme meneekin ns. poikakoteihin kasvamaan, jätämme sonneja myös kotiin ja myytäväksi jalostuskäyttöön. Toisinaan tarjolla on myös hieman vanhempia, jo astutuskäytössä olleita sonneja.

Toimintaansa laajentaville ja uudistaville tiloille pyrimme tarjoamaan myös mahdollisuuden hankkia lisää kasvavaa emoainesta karjaansa joko nuorista meillä kasvaneista lehmävasikoista tai astutetuista hiehoista.

Lisätiedot eläinkaupoista kannatta kysyä suoraan 040 558 8458, Samuli tai samuli.naaralainen(at)gmail.com


Lihan suoramyyntiMyymme Hereford-pihvilihaa suoramyyntinä tilaltamme suoraan kuluttajille. Tällä hetkellä valikoimassamme on kaksi erikokoista lihalaatikkoa. Laatikkokoot ovat joko noin 13 kg tai reilumpi noin 20 kg laatikko.

Kaikki lihalaatikot ovat sisällöltään samanlaisia. Sisältö koostuu paisti- ja filelajitelmasta (mm. kulma, sisä-ja ulkopaisti sekä ulko- ja sisäfile) sekä jauhelihasta. Pienemmässä laatikossa sisältö on vaan hieman pienempi. Sitä suosittelemmekin lähinnä yhden tai kahden hengen talouksille.

Jauhelihan osuus laatikon sisällöstä on reilu puolet ja se on pakattu 1 kilon painoisiin ilmatiiviisiin vakuumipakkauksiin.

Paistien ja fileiden painot vaihtelevat noin 0,5 kg - 2kg välillä ja ne ovat niin ikään vakuumipakattuja.

Kaikki lihat ovat leikattu luuttomiksi ja ovat siten kuluttajaystävällisiä käyttää.

Hinta lihallemme on 15€/kg.

Myymme lihaeriä saamiemme tilausten mukaan ympäri vuoden.

Toimitusajat tilauksesta lihan toimittamiseen kuluttajalle vaihtelevat hieman sesongin mukaan mutta keskimäärin lihan saapumiseen kannattaa varata kalenterista 3-4 viikkoa.

Tilaukset ja lisätiedot onnistuvat parhaiten ottamalla yhteyttä joko

Samuli Naaralainen
puh. 040 558 8458
samuli.naaralainen@gmail.com
tai Susanna Naaralainen
puh. 044 517 9726
susanna.naaralainen@gmail.com

Naaralainen Samuli, Uuhiniementie 565, 35300 Orivesi, Puh. 040 55 88 458